Diensten

Diensten


Verkoop
Voor de aankoop van een Honda kunt u altijd bij ons terecht. Bent u op zoek naar een nieuwe Honda auto, motor, grasmachine of iets dergelijks, we helpen u graag. Dit geldt ook voor gebruikte Honda producten. De actuele voorraad vindt u op de pagina "voertuigen". Of ze nu 500 of 500.000 kilometer gelopen hebben, of ze nu 1 of 50 jaar oud zijn, allemaal zullen ze moeten voldoen aan uw verwachtingen. Een correcte aflevering en garantie staan borg voor uw mobiliteit.


Naast Honda zullen er op de voertuigen pagina ook vreemd merk voertuigen kunnen staan. Hierbij zullen wij dezelfde werkwijze in acht nemen.


Heeft u specifieke vragen over bijvoorbeeld (private)lease of koop, marge of volledig belast, privé of zakelijk, export of ICL, wij beschikken over de nodige kennis en ervaring om u ook hiermee van dienst te kunnen zijn.


Werkplaats


Onderhoud auto
Bij auto rijden hoort onderhoud en soms ook reparaties. Om kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij aan specifieke merken. Rijdt u in een auto van Japanse of Koreaanse makelij of in een auto die valt onder de PSA-groep dus Peugeot of Citroen, dan kunnen wij u prima van dienst zijn. Naast de kennis welke we in eigen huis hebben kunnen we altijd terugvallen op merkdealers waar we nauw mee samenwerken.
Geen kwantiteit maar kwaliteit.


Onze werkwijze is open en transparant. Vaak doen wij eerst een voor inspectie om op basis daarvan met u af te stemmen welke stappen ondernomen kunnen worden met daarbij een nette prijsopgaaf. U mag hierbij gewoon aanwezig zijn zodat u zelf kunt zien waarop onze bevindingen gebaseerd zijn.


Wij bieden ook APK-keuringen aan, afmelden doen wij echter elders. Duren de werkzaamheden lang dan staat er een leenauto voor u klaar. Uw mobiliteit onze zorg


Onderhoud Motor
Onderhoud van uw motor kan ook, graag zelfs. Dit moet echter wel een Honda zijn.


Magazijn
Bent u op zoek naar onderdelen voor uw Honda, dan kunnen wij u van dienst zijn. Originele onderdelen voor uw Honda auto, motor, grasmachine of power equipement nodig? Wij regelen het en binnen een week heeft u ze.Universele onderdelen voor uw Honda auto nodig? Wij leveren ze, van goede kwaliteit en tegen een concurrerende prijs.
Olie nodig? Wij leveren diverse oliën voor zowel voor de auto als de motor. Laat je hierin goed adviseren.


Banden
Banden nodig? Wij kunnen u een nette aanbieding maken. Montage en uitbalanceren kunnen wij natuurlijk ook verzorgen.
Dit geldt ook voor motorbanden.


Voor vragen neem contact met met ons op.


 

Iwa Auto's en Motoren