Over ons

Al enkele decennia loopt 1 merk als een rode draad door ons leven. Al enkele decennia zien wij dat het marktaandeel van dit merk afneemt. Al decennia zien wij dat de kwaliteit van dat merk de kwaliteit van de andere merken ver overstijgt. Al decennia zien wij dat het buitenland de kwaliteit wel weet te waarderen en dat er veel voertuigen geëxporteerd worden.


Je kunt je erbij neerleggen of de handschoen oppakken en proberen dit moois niet voor Gelderland, Nederland en Europa verloren te laten gaan.


Voorzichtig zijn wij in 2019 in Doesburg met onze bedrijfsactiviteiten begonnen om in 2020 ons huidige pand in Angerlo te betrekken. Ons enthousiasme proberen we over te brengen door ons te richten op de verkoop van auto's en motoren van voornamelijk dit Japanse merk.


In de werkplaats verzorgen wij hiervoor ook het onderhoud. Hier zijn wij iets minder exclusief. Voertuigen van alle Japanse merken en de PSA-groep kunnen wij een goede service bieden.


Belangrijk vinden wij, naast meer zichtbaarheid van het merk, onze goede samenwerking met de merkdealer, onze wil om een goed product af te leveren, de klant niet onnodig op kosten te jagen en een goede mobiliteit te waarborgen.


Hopelijk tot ziens in ons bedrijf, Jurgen, Jeroen, Angelica en Tom Rots


Iwa Auto's en Motoren, liefhebbers van en gespecialiseerd in Honda

Iwa Auto's en Motoren